European War 3 Apk İndir


European War 3 Apk İndir
European War 3 Apk İndir

Bugün European War 3 Apkyı European War 3 Apk İndirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapmanız için sizlerle paylaşacağım.

Android oyun dünyasının son zamanlarda en çok çıkış yakalayan oyunlarından birisi de European War 3 olarak dikkat çekmektedir.. Strateji türü oyunların en gözde isimlerinden olan bu oyunda Avrupa Savaşları konu alınıyor. Alanının en gözde oyunlarından birisi olmasının en büyük sebebi şüphesiz harika oyun grafikleri ve ses efektleridir. Oyunda kendinizi gerçek savaş ortamında gibi hissedeceksiniz. Savaşı oynamaktan çok adeta yaşayacaksınız.


European War 3 Apk İndir

Oyunda yer alan hikaye gerçek tarihi olaylardan esinlenerek işlenmiştir. İşlendiği tarihte savaşlarda kullanılan top, tüfek ve diğer silahları kullanılmaktadır. Her biri birbirinden zor ve heyecan dolu olan 40 farklı bölüm bulunmaktadır. Zamanın en güçlü imparatorlukları olan İngiltere, Fransa, Almanya, Japonya, Avusturya-Macaristan, Çin ve Amerika gibi ülkelerin oyuna damga vurduğunu görüyoruz. Oyun içerisinde her biri birbirinden tehlikeli ve güçlü 28 çeşit silahla savaşacaksınız. Çok büyük ve güçlü savaş gemilerini kullanarak hem savunmanızı hem de saldırınızı kuvvetlendireceksiniz. Oyunun android versiyonunun aşağıda yer alan european war 3 apk indir yazan yerdeki linkten indirerek telefonunuza kurabilirsiniz. 



GOOGLE PLAY ÜZERİNDEN>>> İNDİR!
ALTERNATİF LİNKTEN>>> İNDİR!

European War 3 Apk İndir

0 yorum:

-->