Archangel Android Apk


Archangel Android Apk
Archangel Android

Bugün sizlerle Archangel Apk yani Archangel Android'i paylaşacağım. Archangel android (apk) dosyası sizlerle. Archangel; savaş severlerin eğlenerek oynayacağı android aksiyon oyunudur. Oyuna adaleti koruyan bir melek olarak başlıyorsunuz ve cenneti savunuyorsunuz. Karşınıza bir çok cennet düşmanı çıkmakta. Archangel'da cennet düşmanlarıyla savaşarak adaletin temelini oluşturuyorsunuz.

Archangel apk oyunu içinde çeşitli büyü yetenekleri, 150'ye yakın öğe bulundurmaktadır. Her seviyede daha büyük zorluklarla karşılaşıyorsunuz ve bu zorlukların başından gelerek bol sayıda ganimet topluyorsunuz. Ganimetler sizin karakterinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Oyunda kilitli başarılar bulunmaktadır. Seviye atlayarak bu kilitli aşamaları açmanız gerekli. Oyun bulutu özelliği sayesinde oyununuzun kayıtını alabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Oyunda lider tablosu bulunmakta ve sizin başarılarınız bu tabloda yer alarak tüm kullanıcılara gözükmektedir.

Archangel Apk

Archangel android oyununda kontrol ve hareket sistemi oldukça başarılı. Android telefonlarınızdan bu oyunu oynarken kontrol sıkıntısını fazla yaşayacağınızı düşünmüyoruz.

Not: Oyun için hafızanızda en az 400MB yer bulunmalıdır.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

Archangel Android Apk

0 yorum:

-->