Castle Raid 2 Android Apk


Castle Raid 2 Android Apk
Castle Raid 2 Android

Bugün sizlerle Castle Raid 2 Apk yani Castle Raid 2 Android'i paylaşacağım. Castle Raid 2; aksiyon ve strateji severlerin keyifle oynayacağı android tabanlı bir oyun. Castle Raid 2 içerisinde 2 çeşit ırk bulunduruyor. Orclar ve insanlar arasındaki savaşı ele alan ve stratejik planlarla karşı tarafın kalesini ele geçirmeye çalıştığınız bir oyun. Castle Raid 2 içerisinde 15'den fazla harita ve 8'den fazla asker özelliği barındırıyor. Castle Raid 2 online tabanlı bir oyun ve çevrim içi oyuncularla oynanabilir olması oyunu daha da zevkli hale getiriyor.

Castle Raid 2 Apk

Castle Raid 2, farklı oynama modları ve 3 farklı zorluk seviyesi sunmaktadır. Oyunda askerlerinizi geliştirebilir, kilitli askerleri açarak kalenize yeni ve güçlü askerler katabilirsiniz. Castle Raid 2 oldukça etkili grafik ve animasyonlara sahiptir. Dünya genelinde popüler bir oyundur ve bu nedenle sıralamalarda adına sıkça rastlayabilirsiniz.

Castle Raid 2 size kolay bir arayüz sunuyor. Oyunu rahat ve zorlanmadan oynayabilirsiniz. Çevrim içi savaşlar yaparak altın kazanabilir, kazandığınız altınlarla kendi kalenizi daha güçlü bir konuma getirebilirsiniz.

Bunların yanında oyunu bir telefon ve ya tablet üzerinden iki kişi olarak oynama imkanına da sahipsiniz.

Castle Raid 2 Android


Castle Raid 2 Android APK>>> TIKLA İNDİR!

Başarılı ve keyifli oyunlar dileriz.

Castle Raid 2 Android Apk

0 yorum:

-->