Ask.fm Soru Sordurma Hilesi


Ask.fm Soru Sordurma Hilesi
Ask.fm Soru Sordurma

Bugün sizlerle Ask.fm Soru Hilesini Ask.fm Soru Sordurma işlemini basit bir şekilde yapabilmeniz için paylaşacağım. Ask.fm yakınlarımıza ve ya takip ettiğimiz kişilere ister adımızı gizleyip anonim olarak ister kişisel hesabımız üzerinden merak ettiğimiz soruları sormamıza yarayan bir sosyal ağ. Sorulan soru sayımızı artırmak için bazı hileler mevcut. Bu konumuzda size ask.fm üzerinden soru sordurma hilesini paylaşacağız.

Ask.fm Soru Hilesi İçin Gerekenler
1-) Kendinize ait bir ask.fm hesabı (Sorular bu hesaba sorulacaktır)
2-) Soruları alabileceğiniz başka birine ve ya size ait bir ask.fm hesabı (Sorular bu hesaptan alınacaktır)

Ask.fm Soru Sordurma Nasıl Çalışır
Program soruları almak istediğiniz ask.fm hesabında bulunan soruları alır ve sizin ask.fm hesabınıza anonim olarak sorar. Sorulmasını istediğiniz soruların limitini belirleme imkanına sahipsiniz.

Ask.fm Soru Hilesi

Ask.fm Soru Sordurma Hilesi Nasıl Kullanabilirim?
  • Ask.fm soru botu çok kolay ve kullanışlı bir arayüzüne sahiptir. Hiç zorlanmadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Öncelikle Soruların Alınacağı Ask.fm Hesabının Adresi kısmına sorularını almak istediğimiz ask.fm hesabının url adresini yazıyoruz.
  • Daha sonra Soruların Sorulacağı Ask.fm Hesabının Adresi kısmına soruların sorulmasını istediğimiz ask.fm hesabımızın url adresini yazıyoruz
  • Aktarılacak Soru Sayısı kısmına sorulmasını istediğiniz soru adedini sayı olarak giriyorsunuz ve Soruları Aktar ! butonuna tıklayarak soruların sorulmasını keyifle izliyoruz. Bu aşamadan sonra sizin için gereken tek şey soruları cevaplamak için bol bol zaman :)

Not: Url adresi ask.fm profil adresidir.

Ask.fm Soru Sordurma Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Ask.fm Soru Sordurma Hilesi

0 yorum:

-->