Final Fantasy VI (6) Android Apk


Final Fantasy VI (6) Android Apk
Final Fantasy VI Apk

Bugün sizlerle Final Fantasy 6 Apk yani Final Fantasy VI Android'i paylaşacağım. Final Fantasy VI (6) dosyası sitemizde paylaşıma açılmıştır. Final Fantasy VI android apk dosyasını sitemizden indirebilir ve Final Fantasy oyunu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Final Fantasy 6; Magi savaşının ardından şehir sefalet ve küller içinde kalmıştı. Şimdi bir çok teknolojiye sahip olan bir gücün elinde Terra isimli genç bir kız esir. Sizin bütün teknolojilerle ve düşmanlarla başa çıkıp Terra'yı kurtarmanız gerekiyor. Yalnız bu hiçte kolay olmayacak çünkü düşmanınız çok güçlü.

Final Fantasy 6 apk dosyasında bir çok yenilikler bulunmakta. Bu seride özel yeteneklerden herhangi birini seçerek karakterinizi o yetenek doğrultusunda geliştirebiliyorsunuz. Oyunda yeni kılıçlar (ultimate weapon) eklenmiştir.

Final Fantasy 6 Apk

Oyunda karakterinizin kontrol ve hareketleri tamamen sizin elinizde. Gerçekten güzel bir kontrol sistemine sahip Final Fantasy VI (6). Oyunun grafik ve animasyon efektleri oldukça göze hoş geliyor.

Not: Oyunda grafik hataları yüzünden arada kapanma gibi problemler karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple oyunda devamlı kayıt almanız önerilir.

Final Fantasy VI (6) Android Apk Kurulum:
  • 3 partı da indirin.
  • Winrar tarzı bir programla birleştirin.
  • Birleştirme ile  ortaya çıkan dosyayı Android/Obb dizinine atın.
  • Telefonunuzdan attığınız dosyaya girin orada apk dosyasını göreceksiniz.
  • Tıklayıp apk'yı kurun ve oyunu oynamaya başlayın

Part 1>>> TIKLA İNDİR!
Part 2>>> TIKLA İNDİR!
Part 3>>> TIKLA İNDİR!

Final Fantasy VI (6) Android Apk

2 yorum:

-->