Pes 2014 Klavye ve Tuş Ayarları


Pes 2014 Klavye ve Tuş Ayarları
Pes 2014 Klavye Ayarları

Bugün sizlerle Pes 2014 Tuş Ayarları yani Pes 2014 Klavye Ayarları'nı paylaşacağım. Hem ülkemizde olsun hem dünya tarafın sevilerek oynan Pes, bu seneki oyunu ile yine oyun severlerin tüm isteklerini karşılamıştır. Görüntü kalitesindeki muazzam güzellik oyunun başında direk dikkat çekmektedir. Oyunun ara yüzündeki kolaylık, oyuncular için kullanışlı bir hal almış olması da Pes 2014 için iyi yönde bir harekettir. Bilgisayara kurduğunuzda çoğunuz oyunun kendi tuşlarına göre oynayamıyoruz.

Pes 2014 Tuş Ayarları

Bundan dolayı Pes 2014 klavye ayarları veya Pes 2014 tuş ayarları diye ufak bir arama yapabilirsiniz. İlk başta settings bölümüne girerek istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. Akla gelen ilk ayarlamalar,
  • Y= Ara Pası
  • X= Şut
  • A= Pas
  • B= Orta
  • V= Pozisyon İntro geçimi
Settings bölümünden harici olarak taktığınız oyun konsolunun tuşlarına basarak deneme yanılma yolu ile bile tuşlarınızı ayarlayabilirsiniz. Ayarlamada sorun yaşıyorsanız internet üzerinden arama yaparak resimli birkaç örneğe bakarak istediğiniz tuş ayarlarını yapabilirsiniz. Sonuçta Pes oynamak ayrı bir zevktir. Bu zevk asla bitmez ve tükenmezdir.

Pes 2014 Klavye ve Tuş Ayarları>>> TIKLA İNDİR!

Pes 2014 Klavye ve Tuş Ayarları

0 yorum:

-->