Instagram Takipçi Silme Kişi Engelleme


Instagram Takipçi Silme Kişi Engelleme
Instagram Kişi Engelleme

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram Takipçi Silme yani Instagram Kişi Engelleme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım. Instagram hesabımızda bulunan kişileri (takipçileri) silme ve engelleme, engellenen kişilerin engelini kaldırma ve rahatsız eden kullanıcıları şikayet etme hakkında bilgi vereceğiz. Instagram yeni başlayan kullanıcılar için karmaşık gelebilir.

Öncelikle Instagramda kişi engelleme aynı zamanda kişiyi silme anlamına geldiği için ayrı ayrı kişi silme ve engelleme özelliği bulunmamaktadır. Silmek istediğiniz kişiyi aynı zamanda engellemek zorundasınız.

Instagram Takipçi Silme

Instagram Takipçi Nasıl Silinir ve Kişi Nasıl Engellenir
İlk olarak silmek istediğimiz kişinin profiline giriyoruz. Silmek istediğimiz kişinin profiline girdıkten sonra sağ üst köşede 3 noktalı bir simge göreceğiz. Bu simgeye tıklıyoruz. Karşımıza iki seçenek gelecek. İnstagram uygulamamız Türkçe ise Kullanıcıyı Engelle, İngilizce ise Block User seçeneğine tıklıyoruz. Bu işlemle kişiyi hem engellemiş hem de takipçi listemizden çıkarmış oluyoruz.

Instagram Takipçi Kişi Engeli Nasıl Kaldırılır
Yanlışlıkla engellediğimiz ve ya engelini kaldırmak istediğimiz kişinin instagram profiline giriyoruz. Sağ üst köşede bulunan 3 noktalı simgeye tıklıyoruz. Karşımıza gelen menüde Kişi Engeli Kaldır seçeneği olacaktır. Bu seçeneğe tıkladığımızda kişinin engelini kaldırmış ve kişiyi takipçi listemize eklemiş olursunuz.

Instagram Takipçi Kişi Nasıl Şikayet Edilir
Sizi rahatsız eden ve şikayet etmek istediğiniz kullanıcının profiline giriyoruz. Sağ üst köşede bulunan 3 noktalı simgeye tıklıyoruz. Karşımıza gelen seçeneklerde Spam Nedeniyle Şikayet Et seçeneğini göreceğiz. Bu seçeneğe tıkladığımızda kişiyi şikayet etmiş oluruz.

Not: Keyfi nedenlerle yapılan şikayetler dikkate alınmaz. Bu sebeple ciddi nedenlerden dolayı şikayet etmenizi öneriyoruz.

Instagram Takipçi Silme Kişi Engelleme

0 yorum:

-->