BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Android Apk


BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Android Apk
BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Android

Bugün sizlerle BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Apk yani  BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Android'i paylaşacağım.

Block suçlar şehrine hoşgeldiniz. Bu şehir misyonerler, çılgın sürücüler, profesyonel hırsızlar ve bir çok düşmanlarla dolu. Bu şehirde hayatta kalmak için oldukça sert olmalısınız.

BLOCK WARS - Mine Mini Shooter; aksiyon severler için yapılmış bir piksel oyunu. Oyunda yapmak istediğiniz bir çok (hırsızlık, kavga, hızlı araba kullanma vb.) illegal işleri yapabilirsiniz. Kendi çetenizi kurarak düşmanlarla savaşabilirsiniz. Oyunda hayatta kalmak için para ve yıldızları toplamanız gerekiyor. Para ve yıldızları toplamak göründüğü kadar kolay değil, bir çok düşman ve illegal işler sizi bekliyor. İsterseniz görevleri bir kenara bırakarak serbest bir şekilde yapmak istediklerinizi yaparak oyuna devam edebiliyorsunuz.

Oyunda bir çok harita ve modlar bulunmakta. Oyunda karakterinizin cilt, saç vb. özelliklerini kendiniz belirliyorsunuz. Ayrıyetten oyun size multiplayer olarak oynama imkanı sağlıyor ve bu imkan oyunu daha eğlenceli bir hale getiriyor. Multiplayer olarak arkadaşlarınızla suçlar işleyebilir, yarış yapabilir, düşmanları yok edebilir ve ya serbest bir şekilde takılabilirsiniz.

BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Apk

BLOCK WARS - Mine Mini Shooter; oyunculara GTA havası veriyor. Oyunun GTA ile bir çok benzerliği bulunmakta. Minecraft'dan GTA hastalarının severek oynayacağı bir oyun.

BLOCK WARS - Mine Mini Shooter APK>>> TIKLA İNDİR!

BLOCK WARS - Mine Mini Shooter Android Apk

0 yorum:

-->