Traffic Racer Para Hilesi Android Apk


Traffic Racer Para Hilesi Android Apk
Traffic Racer Para Hilesi Apk

Bugün sizlerle Traffic Racer Para Hilesi yani Traffic Racer Para Hilesi Apk'yı, Traffic Racer Para Hilesi Android'i sizlerle paylaşacağız. Traffic Racer Para Hilesi sitemizde bulunmaktadır. Apk dosyasının kurulumu oldukça basittir. Traffic Racer para hilesi android dosyası ile kilitli araçları açabilir, aracınızı daha kısa bi zamanda geliştirebilirsiniz.

Traffic Racer; eğlenceli bir simulasyon android oyunudur. Hızı ve trafik de yaramazlık yapmayı sevenler için bu oyun aranan kan. Traffic Racer yeni kullanıcılarına düşük güçlerde bir araç vermektedir. Traffic Racer Para hilesi apk dosyası ile aracınızı hemen geliştirebilir ve ya isterseniz değiştirebilirsiniz. Trafığe çıkıp para kazanarak aracınızı geliştirebilir ve ya aracınızı daha üst model bir araçla değiştirebilirsiniz. Oyunda bir çok kilitli araç bulunmaktadır. Yarış yaparak bu kilitleri açmanız mümkün. Oyunda Tofaş Şahin aracıda yer almaktadır.

Traffic Racer Para Hilesi Android

Traffic Racer dikkat ve hız isteyen bir oyun. Size verilen sürede hızlı ve dikkatli gitmeniz gerekiyor. Bu şekilde para kazanıyorsunuz. Araçları yana yakın mesafede sollar ve bol bol makas atarsanız oyun size daha fazla para veriyor. Küçük kazalarda zamanınızdan kaybediyorsunuz ve büyük kazalarda zamanınız bitiyor. Paylaşmış olduğumuz Traffic Racer para hileli android apk sizi bu sıkıntılardan kutarıyor.

Oyunda araç kontrolü gayet iyi ve gerçekci bir seviyededir. Jant, araç rengi değiştirme imkanlarına sahipsiniz. Bir çok harita, gün modları ve sürüş modları (Çift yön, tek yön, zaman karşı, serbest sürüş) yer almaktadır.

Traffic Racer Para Hilesi Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Traffic Racer Para Hilesi Android Apk

0 yorum:

-->