Threema Android Apk İndir


Threema Android Apk İndir
Threema Apk İndir

Bugün sizlerle Threema Android programını kullanmanızı sağlayan Threema Apk dosyasını paylaşacağım. Bu program 4,95 TL ücretiyle Google Play'de yayınlanıyor. Verdiğimiz linkten indirildiğinde ücretsiz kullanılabilir. Uygulama telefonunuzla mesajlaşmalarınızı güvenliğe almak için yazılmış. Bugün bir çok uygulama sahte olduğu için insanların telefonlarından, mesajlarından bilgileri alarak, bu bilgieri reklam ve diğer ticari amaçlar uğruna kullanıyorlar. Threema Android uygulaması ise mesajlarınıza ulaşılmasını engelliyor.

Threema Android özellikleri:
  • Ücretli uygulamayı ücretsiz indirmenizi sağlar. Yeni versiyon çıktığında yine sitemizden indirebilirsiniz.
  • 13 Mb boyutundaki uygulama mobil ağdan indirilebilir.
  • Maalesef Android 4 ve üzeri sürümlerde çalışır. Dar bir cihaz yelpazesi mevcut.

Threema Android Apk İndir

Threema Apk tanıtımı:
Uygulama mesajlarınızı şifrelemek suretiyle diğer bütün uygulamaların mesajlarınızdan herhangi bir bilgi almasını engeller. Sadece mesajlar değil, mesajların içinde kullandığını görseller, videolar, yer bildirimleri gibi öğeleri de şifreleyerek uygulamaların bu bilgileri sizlerden almasını engeller. Özellikle yer bildirimleri ticari amaçlı kullanıldığı için bazı uygulamalar mutlaka sizlerden bu bilgileri çalışıyor. Bu uygulama mesajlarınızı güvene alıyor.

Threema Android Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

Threema Android Apk İndir

2 yorum:

  1. paylaşımlarınız hata veriyor ve virus uyarısı veriyor...duzeltmenizi onerıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajınız için teşekkür ederim, linklerimizde virüs bulunmamaktadır, tıkla indir den linke tıklayıp sonra reklamı geç diyerek indirme linklerine ulaşabilirsiniz

      Sil

-->