Castle Clash Hile Apk 2014 ve Taktikleri


Castle Clash Hile Apk 2014 ve Taktikleri
Castle Clash Hile Apk

Bugün sizlerle Castle Clash Hile'sini ve size yardımcı olması için Castle Clash Taktikleri'ni paylaşacağım. IGG.com'un sevimli oyunu Castle Clash'ın hile ve taktiklerini bu yazımızda sizlere aktarmaya çalışacağız. Oyun ücretsiz ve Google Play Store'da strateji oyunları kategorisinde yer alıyor. Bu yazımızda Castle Clash taktiği olarak sizlere Boss nasıl kesilir anlatmaya çalışacağız. Yazımızın sonundan da oyunun hilesinin nasıl yapıldığının anlatıldığı linki bulabilirsiniz.

Castle Clash boss nasıl kesilir?:
Loncanızla boss kesmek için bir taktiğe ihtiyacınız var. Şunu unutmayın ki her boss kesme için loncadan kırık kesilir. Etkinlik saati geldiği zaman lonca liderinin boss savaşını açması gerekir. Savaşı açtıktan sonra lonca üyeleri bossa girerler. Hatırlatmakta fayda var ki, etkinlikte ne kadar aktif olursanız o kadar or kazanırsınız.

Castle Clash Hile Apk 2014 ve Taktikleri

Bossların seviye seviye olduğunu bilmeniz lazım. Loncanızın gücüne göre boss seçimi yapmalısınız. Ayrıca bossun seviyeside loncadan kesilen ücreti arttırmaktadır. Boss keserken unutmamanız gereken en önemli şey giriş çıkış yapmaktır. Boss doğal olarak kahramanınıza çok vuracaktır. En güçlü kahraman bossu kendine çekmeli ve hasarı üzerine almalıdır. Diğer kahramanlarda bossa vurmalıdır. Elbette bu yeterli değil. Kahraman ölmeden çıkış yapmalı ve yerine yenisi geçmelidir. Bu işlem boss kesilene kadar devam eder. Bu sayede kimse ölmeden rahat bir şekilde bossu kesebilirsiniz.

Castle Clash Hile Apk 2014>>> TIKLA ÖĞREN VE YAP!

Castle Clash Hile Apk 2014 ve Taktikleri

0 yorum:

-->