Copa Toon Apk Android Full İndir


Copa Toon Apk Android Full İndir
Copa Toon Apk Full

Bugün sizlerle Copa Toon Apk dosyasını paylaşarak Copa Toon Android versiyonunu oynamanızı sağlayacağım. Copa Toon, Cartoon Network karakterleriyle yaşayacağınız harika bir futbol oyunu deneyimi sunuyor. Zaten Cartoon Newtwork karakterlerini seviyor ve izliyorsanız bu oyun sizler için daha iyi güzel olacak. Google Play Store'da 6,30 TL karşılığı satılan oyunu verdiğimiz linkten indirerek ücretsiz oynayabilirsiniz. Copa Toon apk Android'in tanıtımını yapalım.

Copa Toon Apk özellikleri:

  • Ücretli oyunun full ve ücretsiz versiyonudur.
  • Verdiğimiz Copa Toon oyununun boyutu 31,5Mb'tır.
  • Oyunun Türkçe desteği vardır.
  • Oyun sadece APK dosyasından ibarettir.


Copa Toon Apk Android Full İndir


Copa Toon Android tanıtımı:
Cartoon Network karakterleriyle bir futbol deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Ben 10, Gumball, Adventure Time gibi çizgi dizi karaterleriyle oyun oynayacaksınız. Oyunun Türkçe desteğinin olması ayrı bir güzel. Oyunda turnuvalara katılıyorsunuz. Ülkenizi seçiyor ve maçlara başlıyorsunuz. Grafik olarak kalitesi yüksek olan oyun efektlerle de sizileri memnun edecek düzeyde.

Maçları ve genel olarak turnuvaları seçtiğiniz ülkenin adına yaptığınızı unutmayın. Ne kadar çok maç kazanırsanız o kadar çok ülke puanı kazanırsınız. En sonunda da kupayı almaya hak kazanırsınız.

Copa Toon Apk Android Full İndir>>> TIKLA!

Copa Toon Apk Android Full İndir

0 yorum:

-->