Megapolis Para Hilesi Android İndir


Megapolis Para Hilesi Android İndir
Megapolis Hilesi

Bugün sizlerle Megapolis Para Hilesi'ni yani Megapolis Para Hilesi Android'i paylaşacağım. Bazılarının çok sevdiği harika bir strateji oyun tarzı, şehir kurma oyunlarından en iyisi Megapolis sizlerle. Bu yazımızda aslında ücretsiz olan Megapolis oyunun para hilesini sizlere sunacağız. Bu sayede oyun içinde gelişim hızınızı katlayabileceksiniz. Megapolis, strateji oyunları kategorisinden Social Quantum LTD tarafından yayınlanıyor. Hileli modunu indirmek suretiyle oyuna şimdi erişebilirsiniz.

Megapolis Para Hilesi:
  • Sınırsız para hilesine sahiptir.
  • Oyun 2.2 ve üzeri sürümlerde çalışır. Geniş bir cihaz ağı mevcut.
  • 26 Mb dosya boyutuna sahiptir. Küçük sayılabilir.

Megapolis Para Hilesi Android İndir

Megapolis tanıtım:
Oyun Sim City, Build The City benzeri oyundur. Şehir kurma oyunları araında en kaliteli oyunlardan birisidir. Oyunda şehirlerinizi kurup yönetiyorsunuz. Karşınıza çıkan zorluklarla nasıl mücadele ettiğinizi herkese gösterin. Oyunda demir yolu istasyonlarından tutun da hava alanlarına, limanlardan tutun da rüzgar ve güneş elektrik santrallerine kadar bir çok şeyi inşa edip yönetebiliyorsunuz. Oyunda bir iş kolu olarak madencilik bile yapılabiliyor.

İNDİRME LİNKLERİ YENİ SİTEMİZDEDİR BU KIRMIZI RENKLİ YAZIYA TIKLAYARAK İNDİRME LİNKLERİNE VE ÇOK DAHA FAZLA İÇERİĞE ULAŞABİLİRSİNİZ!

Megapolis Para Hilesi Android İndir

0 yorum:

-->