Windows 8 Format Atma Cd'siz


Windows 8 Format Atma Cd'siz
Windows 8 Format

Bugün sizlerle Windows 8 Format Atma işlemini yani Windows 8 Format Cd'siz halini göstereceğim. Windows işletim sistemimiz bazen formata ihtiyaç duyabilir. Bu yazımızda sizler için çok basit bir şekilde format nasıl atılır ondan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz yöntemde format atmak için Cdye ihtiyaç duymuyorsunuz. Şimdi bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygulayın.

İşlemleri görsellerde de anlatıyoruz ama sizler için buraya yazmakta en iyisi olacak. Şu adımları uygulayın.

Windows 8 Format Atma Cd'siz Nasıl Yapılır?:
  • İlk önce Windwos 8'in sağ tarafına mausu çekerek ara kısmını açıyoruz.
  • Ara kısmında ayarlar sekmesini tıklıyoruz.
  • Ayarlar sekmesini tıkladıktan sonra arama yerine kurtarma yazıyoruz.
  • Enter'a tıklıyoruz.
  • Açılan sayfada herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin linkine tıklıyoruz.
  • Görselde gördüğünüz sayfa karşınıza gelecektir.
  • İleri butonuna tıklıyoruz.

Windows 8 Format Atma Cd'siz

Bu işlemlerden sonra Windows standart işlemleri yapacaktır. Sizi yönlendirecektir. Onun dediklerine uyduğunuz zaman format işlemi basit bir şekilde gerçekleşecektir.

NOT: İsterseniz kişisel bilgisayarınızı yenileyin diyebilirsiniz, kişisel bilgisayarınızı yenileyin seçeneğinde format 30-40 dakika sürer, sıfırlayın da yaklaşık 3-4 saat sürer. Yenileme yaparsanız tüm programlar silinir ama bilgisayarınızdaki resimler, indirilenler gibi şeyler kalır. Eğer bilgisayarınız hızlansın diye format atıyorsanız, yenileyin demenizi öneriyorum eğer virüs temizlemek içinse yada büyük soorunlarınız varsa sıfırlamak daha yararlı olacaktır ;) Yenileme işleminde de aynı işlemleri yapacaksınız sıfırlamadan farkı yok.

Windows 8 Format Atma Cd'siz

0 yorum:

-->