Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Apk Obb Android


Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Apk Obb Android
Jacob Jones : Episode 1 Apk Obb

Bugün sizlere Jacob Jones : Episode 1 Apk ve obb dosyasını vererek Jacob Jones : Episode 1 Android'e ücretsiz erişmenizi sağlayacağım. Jacob Jones : Episode 1 oyunu Lucid Games Limited'in elinden çıkma ve Google Play Store'da 5,42 TL'ye satılıyor. Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Android oyunu grafikleri ile dikkat çekiyor.

Jacob Jones : Episode 1 Apk özellikleri:
  • Jacob Jones : Episode 1 Android oyununa ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.
  • Apk ve obb dosyasıdır. Kolay kurabilirsiniz.
  • 11 Mb civarı apk ve 459 mb civarı obb dosyası boyutu.
  • Wifi ile indirmenizi öneriyorum.
Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Apk Obb Android

Jacob Jones : Episode 1 Android tanıtımı:
Bulmaca oyun severlere hitap eden Jacob Jones : Episode 1 isminden de anlaşılacağı üzere daha çok kez güncellenecek ve ilerlemeniz gereken yol uzatılacak. Oyunun içeriğinin artacak olmasının yanında grafiklerine de dikkat çekmek gerekiyor. Gelişmiş 3B grafikler ve canlı renkler sizi etkileyecek. Kendi grafik işlemcinize uygun linki seçip indirin.

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar oyun kaliteli grafiklere sahip olduğu için grafik işlemcilerine göre 4 ayrı versiyon çıkarılmış, mali, tegra, adreno, power vr. Siz de kendi cihazınıza uygun olan apk ve obb'yi indirmelisiniz. Ben bu 4 işlemci için ayrı ayrı 8 link vermek yerine hepsini bir yerde topladım oradan cihazınıza uygun olanı seçip indirmeniz lazım. HANGİSİ BİLMİYORSANIZ STRESE GEREK YOK :) Bu yazının altına cihazınızı yazarak yorum atarsanız en kısa sürede işlemcinizi cevap olarak veririm ;)

Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Jacob Jones : Episode 1 v1.0.3 Apk Obb Android

2 yorum:

-->