The Amazing Spider Man 2 Apk Data İndir


The Amazing Spider Man 2 Apk Data İndir
The Amazing Spider Man 2 Apk Data

Bugün sizlerle The Amazing Spider Man 2 Apk ve data yani The Amazing Spider Man 2 Apk İndir'me linkini paylaşacağım. İlk oyunun büyük ilgi görmesi sebebiyle gameloft yapımcıları ikinci oyunu yapmaya karar vermiş ve bence yerinde bir karar olmuş. Oyunu tanıtacak olursak oyun resmi spider man oyunudur. 3D grafiklere sahip aksiyonu boldur fakat her cihazda sorunsuz çalışmayabilir. Oyun offline mod değildir, online moddur. Yani offline apk arayanlar boşuna indirmesin işlerine yaramayacaktır.

The Amazing Spider Man 2 Apk Data İndir

Oyun içerisinde birbirinden farklı 6 adet mekan vardır bunların herbiri devasa boyutlardadır. Oyunda birbirinden güçlü Electro,Venom, Green, Goblin ve daha fazla çeşitte düşman vardır. Oyundaki amacımız kötülükler ile savaşmak ve mevcut görevleri yerine getirmek. Oyun içerisinde birbirinden etkileyici onlarca farklı animasyon bulunmaktadır. Oyun filmden uyarlanma olduğu için senaryo neredeyse birebir aynı diyebilirim bu da oyuna farklı bir hava katıyor.

Oyunu Sorunsuz Oynayabilmeniz için en az çift çekirdekli bir cihaz tavsiye ederim.

Oyunu aşağıdaki linklerden indirin ve winrar ile partları birleştirin önce apk dosyasını kurun ardından da com.gameloft.android.ANMP.GloftASHM klasörünü sdkart/android/obb içerisinde atın ve oyuna girin.(İnternetiniz açık olsun)

The Amazing Spider Man 2 Apk Data İndir>>> TIKLA! (3 PARTI BİR ARADA TOPLADIM TEKER TEKER REKLAMI GEÇ DEMENİZE GEREK YOK BURADAN 3 PARTA DA ULAŞACAKSINIZ.)

The Amazing Spider Man 2 Apk Data İndir

0 yorum:

-->