NHL 2K v1.0.0 Apk Obb Android


NHL 2K v1.0.0 Apk Obb Android

NHL 2K Apk Obb


Bu yazımda sizlere NHL 2K Apk yani NHL 2K Android oyunu hakkında bazı bilgiler sunmak istiyorum. NHL liginde geçen bir hokey oyunu olarak tanımlayabileceğimiz NHL 2K oyunu, size uzun süreli ve keyifli bir oyun imkanı sağlıyor. Kariyer modunu açtığınızda skill point'ler kazanarak başarınızı daha da artırabiliyor ve kariyerinizi seneler geçtikçe daha da ilerleyebiliyorsunuz. Oyun, ülkemizde fazla popüler olmamasıyla bilinen hokey oyununu sevenler ve gerek oyunlarını, gerekse haberlerini takip etmekte zorlananlar için oldukça keyifli bir uğraş olacaktır.

Oyunda kariyer modu açabilmenizin yanı sıra, "mini rink" adı verilen seçeneği de işaretleyebiliyor ve bu sayede tek seferlik ufak maçlar yapabilme imkanı bulabiliyorsunuz.

NHL 2K v1.0.0 Apk Obb Android

Oyun Android 4.0 ve üzeri versiyonlarında rahatlıkla çalışabilme imkanına sahip bulunmakla birlikte, multiplayer özelliği de Google Play üzerinden bulunabilecek oyuncularla birlikte kolayca ayarlanabilmekte. Dolayısıyla tek başınıza oynama zorunluluğunuz da bu şekilde ortadan kalkmış oluyor.

NHL 2K v1.0.0 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

NHL 2K v1.0.0 Apk Obb Android

0 yorum:

-->