Anka SX5 Android Cep Telefonu İnceleme


Anka SX5 Android Cep Telefonu İnceleme
Anka SX5 Cep Telefonu

Bu yazımda sizlerle Anka SX5 Özellikleri ve Anka SX5 Cep Telefonu İnceleme notlarından bir kısmını paylaşmak istiyorum. Dilerseniz şimdi ucuz ve başlangıç modelinde telefon arayanlar için oldukça uygun bir seçenek olan bu telefonun özelliklerine bakalım.

Tasarım olarak Samsung’un akıllı telefonlarına oldukça benzeyen Anka SX5’in 4 inç ekranı ve 1.2 Ghz işlemciye sahip olduğunu söyleyerek başlayalım. İçinde yerleşik olarak Android Jelly Bean, yani 4.1.2 sürümü bulunan telefon, 512 MB RAM miktarına sahip. Bunun yanı sıra 1.3 megapiksellik ön kamera ve 2 megapiksellik arka kamera sayesinde de üst sınıf telefonlar kadar kaliteli olmasa bile yine de gerekli ışık ortamı sağlandığı takdirde ayrıntıları yakalayabileceğiniz kadar net bir şekilde fotoğraf çekebilmenize imkan sağlamakta. Ayrıca cihazda FM radyo da bulunuyor ve kulaklığınızı telefonununuza taktığınız takdirde kaliteli bir şekilde radyo kanallarını takip etme ve dinleme imkanına sahip oluyorsunuz.


Anka SX5 Android Cep Telefonu İnceleme

Wi fi ve 2G özelliklerini destekleyen telefonda maalesef 3G özelliği bulunmamakta. 256 MB dahili hafıza ile gelen telefon istendiği takdirde Micro SD kart vasıtası ile 16 GB’a kadar veri depolayabilme kapasitesine ulaşıyor.

Anka SX5 Android Cep Telefonu İnceleme

0 yorum:

-->