Redeemer: Mayhem v1.1.5 Apk Android


Redeemer: Mayhem v1.1.5 Apk Android
Redeemer: Mayhem

Bu yazımda sizlerle Redeemer: Mayhem Apk yani Redeemer: Mayhem Android'i paylaşmak ve nasıl oynanacağı hakkında ufak tefek ipuçları vermek istiyorum.

Oyunda uyuşturucu kaçakçılarını mahvetmeyi görev edinmiş olan korkusuz bir karakteri canlandırıyorsunuz. Sizi ölü görmekten başka hiçbir amacı yokmuş gibi davranan ve sürekli peşinizde olan uyuşturucu kartelinin adamlarını teker teker indirmek temel amacınız. Bunu yaparken ise mümkün olduğunca kendinizi korumalı ve hayatta kalma çabalarınızı sürdürmelisiniz. Gerektiği yerde kaçabilmek ve geri çekilebilmek de bu anlamda görevlerinizden birisi sayılabilir.

Redeemer: Mayhem v1.1.5 Apk Android

Oyunda 15 adet kullanabileceğiniz silah bulunmakta. Bunların içinde AK-47, Desert Eagle, altıpatlar, pompalı tüfek gibi çeşitleri sayabilmekteyiz. Ayrıca çatışmaların ve kovalamacaların geçtiği alanlar da oldukça fazla: New Mexico şehrinin sokakları, çöller, ufak ve sakinliğiyle nam salmış olan kasabalar gibi pek çok yer sizin oyununuzu oynama ve hayatta kalma savaşını verdiğiniz alanlar arasında.

Oyun HD grafikler içermekte ve oynamak istediğiniz cihazın grafik gücüne göre oldukça iyi sonuçlar verebilmektedir.

Redeemer: Mayhem v1.1.5 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Redeemer: Mayhem v1.1.5 Apk Android

0 yorum:

-->