Sinless v1.0 Apk Android


Sinless v1.0 Apk Android
Sinless


Bu yazımda sizlere Sinless Apk yani Sinless Android'i tanıtacağım. Bir üçleme olarak planlanan ve Reveal adı verilen bölümü Revolution ve Revelations serileriyle devam eden oyunda, dünyanın sonunu getirmesi muhtemel olan bir "Yeni Düzen" her yerde kendini var etmeye başlamıştır. Dışarıdan bakıldığında insanların yaşadığı hayatlar "neredeyse mükemmel" olarak gözükmekle ve adeta bir ütopik dünya düzeninin yaşandığı sanrısı oluşmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra, dünyada sibernetik yoluyla kontrol edilmekte olan ve açık bir şekilde düzenleri birilerinin emriyle yönetilmekte olan insanlar bulunmaktadır. Görünüşte hiçbir suç işlenmiyor olmasına ve rağmen büyük bir şirket adeta hükümetlerin yerini almıştır. Kahramanımız ise sıradan bir güne başlarken bir anda yaşananlar sonrasında dünyayı eski ve doğal haline döndürmek için savaşmaya başlayacaktır.

Sinless v1.0 Apk Android

Sinless v1.0 Android versiyonu 2.3 ve daha üzeri olan bütün Android cihazlarla sorunsuz bir şekilde çalışabilmektedir.

Oyunun download edilebilmesi için yaklaşık olarak 650 MB'lık bir boş alanınızın bulunması gerekmekte. Oyunu 4 ayrı part halinde indirmek için ise buradaki linkler tıklayabilirsiniz:

TIKLA İNDİR(PART 1)!
TIKLA İNDİR(PART 2)!
TIKLA İNDİR(PART 3)!
TIKLA İNDİR(PART 4)!

Sinless v1.0 Apk Android

0 yorum:

-->