Sosyal Medya


Sosyal Medya

Sosyal medya artık tam anlamı ile hayatımızda gidebiliriz. Nereye baksak, ne olsa sosyal medyaya çıkıyor. Her gün yeni olaylar, gelişmeler oluyor ve sosyal medya bunları takip etmemizdeki en büyük araç. Ancak birde sosyal medyanın takip edilmesi var ki bu işe en zoru. Bu arada yanlış anlamayın sosyal medyayı takip derken, sosyal medyada olanları değil gelişenleri takip etmek kastım.

Şimdi ben böyle değince sizin aklınızda “nasıl yani” şeklinde bir soru oluştu. Kısaca açıklayayım, sosyal medyada popüler olan, sosyal medyayı kullanmamıza araç olan birçok şey var değil mi. Misal, komik görüntüler, güzel sözler gibi konular üzerine popülerleşen olaylar var, bu olayların hepsini takip etmek, bulmak gerçekten zordur. Çünkü bunun gibi birçok şey gerçekleşiyor, tüm bunları takip etmenize de sosyal medya rehber siteniz işin içine giriyor. Google ile ilgili bir gelişmemi oldu, hemen öğrenin, çeşitli kampanyalar mı var? Durmanız hata.

Sosyal medyanın %100’ünü kullanmak varken neden daha düşük seviyelere inesiniz ki. Onlarca kategoride onlarca gelişmeyi en sağlıklı şekilde takip edin.

Sosyal Medya

0 yorum:

-->