En Eğitici İngilizce Yöntemi Hangisi? Tabi ki 444ingilizce.com.


En Eğitici İngilizce Yöntemi Hangisi? Tabi ki 444ingilizce.com.


Pratik, kolay, etkili, ekonomik, zaman ve mekan kısıtlamasını ortadan kaldıran İngilizce dil eğitimi programının sağladığı avantajlardan en önemlisi eğitimin tamamen konuşmaya dayanmasıdır. Çünkü İngilizce konuşarak öğrenilir. Bu, ana dilimizi öğrenirken geçirdiğimiz evrelerin tekrar edilmesine ve kalıcı şekilde yabancı dil öğrenmeye, o dilde düşünüp konuşamaya odaklı bir sistemdir. İngilizce konuşmak bile günümüzde yeteli olmamakta, özellikle yabancı şirketler görüştükleri kişileri İngilizce telaffuz becerisiyle değerlendirmektedir. Bu yüzden de konuşarak öğrenmek şarttır.

ABD’de bulunan eğitim merkezinde görevli Amerikalı eğitmenlerle yürütülen bu eğitim programı, canlı olarak gerçekleştirilir. Derslerin ardından da o derse ait Türk eğitmen tarafından anlatılmış dersin video kaydı öğrenci paneline yüklenerek, bilgiler unutulmadan daha kolay öğrenilir. İngilizce konuşma kursu ile anlama da kolaylaşır. Kelimelere hakim olmak anlamaya kolaylaştırır. Yabancı dil öğrenmede bir yüksek aşama olan konuşulanları anlama süreci kendiliğinden gerçekleşecektir. Bu programın bir başka avantajı da, günlük ve düzenli olarak alınan eğitim ile kelimeleri hızla öğrenmeniz olacaktır. Kelime dağarcığınız her gün biraz daha genişleyecek. Kelimeleri doğru kullanımıyla öğrenecek, telaffuz hatası ile dolu bir İngilizce konuşmayacaksınız.

Bu da bir iş görüşmesinde İngilizce becerisi konusunda adayları rakiplerinin çok önüne geçirecektir. 444ingilizce.com/’un programında sürekli konuşa olanağının bulunması anlama yeteneğini kendiliğinden kazanmanızı sağlayacaktır. Konuşma esaslı bu programda, öğrenci e-kitaplar sayesinde İngilizce’yi gramer (dil bilgisi) kurallarına uygun olarak öğrenecektir. Doğru cümleler kuracak, okuma ve yazma yeteneğinin gelişmesi ile konuşma seviyesi de her güç gün biraz daha yükselecektir. Üstelik tüm bunları evinizde ve dilediğiniz, sizin için en uygun olan bir saatte yapacaksınız. Derse yetişme telaşı yaşamadan, evinizden çıkmadan İngilizce ekranınıza gelecek.

En Eğitici İngilizce Yöntemi Hangisi? Tabi ki 444ingilizce.com.

0 yorum:

-->