İngilizce Mülakat yapmaktan bıkmadınız mı? : ingilizceisgorusmesi.com


İngilizce Mülakat yapmaktan bıkmadınız mı? : ingilizceisgorusmesi.com

İngilizce iş görüşmesinde sorulan sorular başvurduğunuz pozisyona ne kadar uygun olduğunuzu, İngilizce seviyenizi öğrenmeye yöneliktir. Bu yüzden Türkçe iş görüşmesinden daha zordur. Adayların kendilerini ana dillerinde ifade etmeleri yabancı bir dilde etmekten daha kolaydır. Bu yüzden İngilizce iş görüşmesi yapmak, İngilizce seviyenizi en üst seviyeye yükseltmenizi gerektirir. Günlük konuşmalarda çok rahat ve akıcı bir İngilizce konuşma seviyesinden olsanız da iş görüşmesinde başarılı olamayabilirsiniz. Bu farkı algılamış olanlar eğitimlerini tamamladıktan sonra mutlaka iş İngilizcesi öğrenir. Seçtiğiniz kelimeler bile değişmelidir iş görüşmelerinde. Yerli ya da yabancı işveren, firmasını en iyi şekilde teslim edecek, akıcı, telaffuzu kusursuz ve kelime dağarcığında iş dünyasının terimlerine yer verebilen adaylarla çalışmak istiyor.

Adayları iş görüşmesine hazırlayan ingilizceisgorusmesi.com/ bu konuda kurumsallaşmış, online eğitim veren İTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi ve KOSGEB destekli başarılı bir programdır. Bu sistemde İngilizce iş görüşmesinin püf noktaları öğretilir. Konuşma odaklı olan dersler, İngilizce düşünme yeteneği kazandırmak üzerine temellenmiştir. Öğrenciler bu program sonunda ingilizce iş görüşmesindeki herhangi bir soruya, “How are you?” sorusuna “I’m fine and you?” kadar kolay yanıt verebilecek seviyeye ulaşır. Günlük uygulanan bu programda her gün yeni kelimeler öğrenilir. Okuma ve yazma çalışmalarıyla dil bilgisi kuralları içselleştirilerek konuşma dilindeki cümlelere de kusursuzluk kazandırılır.

Eğitim sonunda adaylar gerekli özgüvenle donanmış, sorulara net, akıcı bir şekilde yanıt verebilecek duruma gelir. İngilizce iş görüşmesi diyalog örnekleri incelenecek olursa, profesyonel bir konuşmanın ne kadar farklı olduğunu görecektir. İş görüşmesi sırasında rahat olacağı için hata yapmaz, kendini iyi düzeyde ifade edebilir, görüşmeciye sorular yönelterek, İngilizce’ye hakimiyetini gösterip diğer adaylardan farkını ortaya koyabilir. Üstelik bu program, Türkiye’nin en ekonomik dil programıdır.

İngilizce Mülakat yapmaktan bıkmadınız mı? : ingilizceisgorusmesi.com

0 yorum:

-->