Online İş İngilizcesi Eğitiminde Büyük Devrim: onlineisingilizesi.com


Online İş İngilizcesi Eğitiminde Büyük Devrim: onlineisingilizesi.com


Günlük İngilizce ile iş İngilizcesi kalıpları oldukça farklıdır. İngilizce konuşabiliyor olmak iş görüşmelerinde yeterli değildir. Görüştüğünüz şirketler sizden kurumsal anlamda İngilizce kullanmanızı isteyecektir. Evinizden ya da o anda bulunduğunuz yerden, kendi belirleyeceğiniz saatlerde alacağınız bu eğitim sonunda, akıcı İngilizce konuşabilecek, İngilizce yazılı özgeçmiş oluşturabilecek, güncel konulardan bahsedebilecek, sunum hazırlayıp bu sunumları müzakere edebileceksiniz. İngilizce mülakat tecrübesi kazanacaksınız.

www.onlineisingilizcesi.com/ ile iş İngilizcesi eğitimi online ortamda, ABD’li eğitmenler eşliğinde pratik, eğlenceli ve ekonomik bir yöntemle gerçekleştiriliyor. Her gün düzenli olarak alacağınız bu eğitimle hem İngilizcenizi geliştireceksiniz, hem yurt dışındaki yabancı kuruluşlarla irtibat kurabileceksiniz. Nihayet kendi şirketinizi kurup uluslararası ticaret yapabileceksiniz. Eğitmenlerin dersleri eğlenceli hale getirdiği bu uygulamada, sıkılmadan, kolaylıkla dilinizi geliştirebileceksiniz. Bu online kursu ile daha önce başaramadığınızı nihayet başaracaksınız. Üstelik diğer kurslara ödediğinizden daha az ödeme yapacaksınız. İş İngilizcesi programı sayesinde iş görüşmelerinde başarınızı garanti diyor.

Adayları iş görüşmesine hazırlayan iş İngilizcesi kursu programında adaylara İngilizce iş görüşmesinin püf noktaları öğretilir. Konuşma odaklı olan dersler, İngilizce düşünme yeteneği kazandırmak üzerine kurulmuştur. Okuma ve yazma çalışmalarıyla dil bilgisi kuralları içselleştirilerek konuşma dilindeki cümlelere de kusursuzluk kazandırılır. Öğrencilerin yine online olarak ulaşabilecekleri İngilizce cep sözlüğü ile iş İngilizcesi kitapları da programın başarısını kalıcı hale getiriyor. Derslerden sonra dersin ses kaydı (mp3 olarak ) öğrenciye ulaştırılıyor. Bu sayede adaylar, istedikleri her an derslerini tekrar edip, bilgilerini pekiştirme imkanı buluyor. Eğitmeler öğrencinin ders sırasında yaptığı hataları, yorum ve tavsiyelerini ve ders notlarını öğrenci sayfasına yazarak geri bildirimde bulunur. Notlar Amerikan standartlarında (A-E) verilir.

Online İş İngilizcesi Eğitiminde Büyük Devrim: onlineisingilizesi.com

0 yorum:

-->