Online Film İzle


Online Film İzle


Kaliteli filmin online adresi hitizle adeta sizin internette film izleme algınızı değiştiriyor. İsmi ve akılda kalan ismiyle hit filmi nereden izleriz sorusunun en önemli cevabı olacak.İnternette aradığınızı bulmak için site site gezmenin zamanı hitizle ile birlikte tarihe karıştı.
Siteye girer girmez filmlerin resimlerinden oluşan içerik gözünüzü alıyor. Kategoriler ve sizin için düzenlenmiş özel seçeneklerle site bir film cenneti yaratıyor. Sitenin en önemli özelliklerinden biri ziyaretçilerine online film izleme imkanı sunarken telif haklarına da dikkat etmesi. Telif Hakkı Bildirimi bölümünde yaptığı açıklamayla filmlerin başka sitelerden link halinde alındığını ifade eden site yetkilileri talep edilmesi halinde istenen filmin siteden çıkarılacağını da sözlerine ekliyor.
Hitizle.com onlarca kategorinin yanı sıra dünyaca ünlü bir sinema sitesinin de tavsiyelerine kulak vererek ziyaretçilerine kaliteli filmler sunuyor. IMDB’nin 7 puanın üzerinde puan verdiği birçok filmi sitede bulmak mümkün.
Sitenin ayrıca üst sıralarında yer bulan İletişim bölümüne isterseniz görüş ve önerilerinizi yazabiliyorsunuz. Hitizle.com bu anlamda ziyaretçilerinin şikayetlerine de kulak vermiş oluyor. Sitenin hemen sağ köşesinde yer alan Rastgele bölümünü özellikle kafası karışık olanlar çok sevecek. Çünkü burayı tıkladığınızda Rastgele bir film karşınıza çıkıyor ve hemen oynamaya başlıyor. Karar veremeyenlerin imdadına koşan bir seçeneğin dışında bir de Editörün Seçtiği Filmler bölümüne bakmakta fayda var. Zira burada da sitenin yetkin editörleri tarafından önerilen filmlerden birini izleyebilirsiniz. Bir üçüncü seçenek de kafası karışanlar için. Mutlaka İzleyin bölümü sitenin yine sağ tarafında bulunuyor. Site bu anlamda çok beğenilmiş ve sizin de mutlaka izlemeniz gereken filmleri size sunmuş oluyor. Böyle film izlerken uzmanların da yardımını almış oluyorsunuz. Bir film izleme sitesinin kalitesini kategorileri gösterir diyebiliriz. Ne kadar zevkinize uygun film varsa bu yolda size kategorilerin eşlik etmesi gerekir. Hitizle.com kategorilendirme işini oldukça iyi becermiş. Kategori bölümünde öncelikle 2005 ve Önceki Filmler’e yer verilmiş. 2005 öncesi yapılmış klasikleri burada bulmanız mümkün. Bunun hemen ardından 2006 Filmler, 2007 Filmleri, 2008 Filmleri, 2009 Filmleri, 2010 Filmleri, 2011 Filmleri, 2012 Filmleri ve 2013 Filmleri sinema izlemenin yıllara yayılan seçimi konusunda size yardımcı oluyor.
Aile Filmleri, Duygusal Filmler, Fantastik Filmler, Gençlik Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Komedi Filmleri, Korku Filmleri, Macera Filmleri, Manşet, Mutlaka izleyin, Müzik Filmleri, Müzikal Filmler, Politik Filmler, Psikolojik Filmler, Romantik Filmler, Savaş Filmleri, Spor Filmleri, Suç Filmleri, Tarih Filmleri, Uncategorized, Western Filmleri, Yabancı Filmler, Yerli Filmler kategoriler bölümünde yer alan tür seçeneklerinden yalnızca birkaçı.
Site Yerli Filmler konusunda da oldukça iyi bir arşive sahip. Hem eski hem de vizyon filmlerini burada bulmanız mümkün. Türk sinemasının son dönemde dikkat çeken filmleri tam da işte bunu arıyordum diyeceğiniz cinsten.
Animasyonlar, belgeseller, Bilim Kurgu filmleri, Çizgi Filmler, Dram Filmleri,Duygusal Filmler kategoriler bölümünün bütünün oluşturan dikkat çeken bölümlerden bazıları. Hitizle.com’un uçsuz bucaksız dünyasında Sinema izlemenin ne demek olduğunu anlamak için hitizle'yi bir kere tıklamak yeterli. Ayrıca internetin olduğu her yerde hitizle nin sınırsız film seçeneklerine ulaşmanız mümkün.
Site hem alt yazılı hem Türkçe dublaj özelliklerini her filmde özellikle belirtiyor. Ayrıca filmleri izlerken donma, takılma, yüklenmeme ya da alt yazı sorunu gibi sorunlarla da karşılaşmıyorsunuz. Hitizle.com’un filmlerini ister geniş ekranda isterseniz normal ebatlarında izlerken filmlerin seslerinin de ne kadar temiz olduğunu fark edebiliyorsunuz. Siz de internette online film izlemenin keyfine varmak için daha fazla beklemeyin ve hitizle ailesinin bir an evvel bir parçası olun.

Online Film İzle

0 yorum:

-->