Lüks Balayı Tatili için Maldivler, Phuket, Tayland ve Koh Samui


Lüks Balayı Tatili için Maldivler, Phuket, Tayland ve Koh Samui
Mükemmel bir Balayı palanı yapanlar için size dünyanın en çok tercih edilen balayı destinasyonlarını hazırladık. Lüks balayı otelleri ve balayı turları için size sorunsuz ve en kaliteli tercihleri hazırlamak için balayı uzmanlarımız yardımcı olacaktır.

Maldivler Balayı:maldivlerDünyanın en fazla balayı tatili için turist ağırlayan ülkelerin başında gelmektedir. Maldivler özellikle başbaşa kalmak, dinlenmek ve gözlerden uzak bir balayı planlaylara ilk seçenek mutlaka Maldivler olmalıdır. Maldivler turu için ister balayı isterse ailece tatil planı olsun size en uygun ve kaliteli hizmet için hemen www.maldivler.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Phuket Balayıphuket 

Phuket için balayı, kültür, doğa, merak, gezi ve daha sayamadığımız bir çok tatil türü için ilk akla gelen şehirlerden biri Phuket olmalıdır.*Phuket, size bir çok farklı eğlence alternatifi sunuyor. Turistler partilerden sonra genellikle Patong'a geçerken, çocuklu aileler ise yüzmek için ideal olan Kamala ya da Surin’e gidebilirler. Sakinliğin daha da fazla hakim olduğu yer ise Mai Khao ve Rawai bölgeleridir.

Tayland Balayıtayland 

Yıl boyu milyonlarca turist ve dünyada en fazla ilgi gören ve turist çeken ülkelerin başında Tayland gelmektedir. Özellikle tarihsel geçmişi ve halen korumakta olduğu yapıtları ve doğasal özelliklerini ucuz fiyatlarla sunmasıyla bilinir. Tayland gerçek anlamda tatil için ideal bir ülke diyebiliriz. Tayland, eski ismi ile Siam, kültür mirasının özenle saklandığı, masajın rahatlatıcı etkisini yaşayacağınız ve zengin mutfağı ile damağınızı tatlandıracak güleryüzlü insanların ülkesidir. Muhteşem bir tatil geçirmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi tüm çeşitliliği ile sizlere sunacaktır...! Dünyanın en byük metropollerinden biri olan Bangkok'tan, etnik dağ kamilelerine; Chiang Mai'nin yeşil tepelerinden adaların kar beyazı kumsallarına kadar Tayland herkesin hayalindeki tatili gerçekleştirebileceği ve hayatının en güzel zamanını geçirebileceği farklı alternatifler sunar.

Koh Samui Balayı

ko samui ko samui Hamakları ve bambu kulübeleri ile modern otelleri ve bungalow yerleşimlerinin bir arada olduğu Koh Samui, tatiliniz boyunca dinlendirici, rahat ve konforlu bir atmosferi size yaşatacaktır. Aynı zamanda, dalış, alışveriş ve günübirlik turları ile size farklı aktiviteleri de sunacaktır.

Lüks Balayı Tatili için Maldivler, Phuket, Tayland ve Koh Samui

0 yorum:

-->