Multiplayer Android Oyunlar


Multiplayer Android Oyunlar
Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda ''Multiplayer Android Oyunlar''ını sizlerle paylaşacağım.Sizinde bildiğiniz gibi android işletim sistemi her geçen gün gelişmekte,her gün daha iyi oyunlar,uygulamalar çıkmakta ben de yeni yeni gelişmeye başlayan wifi veya bluetooth'la karşılıklı olarak oynanabilecek oyunları sizlere tanıtacağım.

Not: Oyunların indirme linkine erişmek için karşınıza çıkan ekranda sağ üstte 5 saniye sonra reklamı geç butonuna basabilirsiniz.

Blobby Voleybol Android:

Sıkılmadan arkadaşınızla oynayabileceğiniz bir voleybol oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre,kumsalda geçen bu voleybol müsabakalarında amacınız rakibinizden önce 10 sayı yapıp rakibinizi yenmek,3 farklı zorluğa sahip olan oyunda tek olarak iki kişiyi yönetme özelliği de bulunmakta,oyunu wifi veya bluetooth bağlantınız ile arkadaşınızla oynayabilirsiniz.
Mediafire Link

Paper Soccer Android:


Kağıt üzerinde oynanan bir futbol oyunudur.Oyundaki amaç çizdiğiniz çizgiler arasından rakip kaleye yollamak,yolunu çizdiğiniz top duvara yada önceden çizdiğiniz bir çizgiye çarpınca bir çizgi çizme hakkı daha elde ediyorsunuz.Oyunu iki kişilik olarakta,tek kişilik olarakta oynayabiliyorsunuz.Wifi seçeneği oyunda bulunmamakta sadece bluetooth üzerinde karşılıklı oynayabiliyorsunuz.
Mediafire Link

Bowling Android:


Bowling'i seviyorsanız ve arkadaşınızla karşılıklı oynamak istiyorsanız bu oyun tam size göre,oyun 3d grafikleriyle gerçekten dikkat çekmekte,android'deki en kaliteli bowling oyunu diyebilirim,oyunu tek kişi olarak yada bluetoothtan arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

İndirme Linki

Backgammon Tavla Android:


Eğer tavla oynamayı çok seviyorsanız ve arkadaşınızla tavla oynamak istiyorsanız bu oyun tam size göre,tavla havasında başarılı bir oyun olmuş,arkadaşınızla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

İndirme Linki

Okey Mini Android:


Eğer okey oynamayı çok seviyorsanız ve arkadaşınızla okey oynamak istiyorsanız bu oyun tam size göre,oyunu bluetooth ile en az 3 kişiye karşı oynuyorsunuz,tekli oynama seçeneği de bulunmakta,bu oyun sayesinde arkadaşlarınızla eğlencei dakikalar geçirebilirsiniz.

İndirme Linki

2 Player Reactor Android:


Oyundaki amacınız karşınıza çıkan talimatları arkadaşınızdan önce uygulamak,oyun sırasında oluşacak tatlı rekabet ile arkadaşınızla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.Oyun türkçe dil desteğine de sahiptir.

İndirme Linki


Multiplayer Android Oyunlar

0 yorum:

-->