Android Fotoğraf Uygulamaları


Android Fotoğraf Uygulamaları
Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda benim düşünceme göre en iyi ''Android Fotoğraf Uygulamaları''nı sizlerle paylaşacağım.

Not: Alttaki indirme linklerine sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basarak ulaşabilirsiniz.

Cymera Android:


Cymera programı sayesinde fotoğragların kalitesini arttırabilir ve fotoğrafları daha eğlenceli hale getirmeyi başarabilirsiniz. Programın bize sunduğu 7 farklı lens seçeneği bulunmakta,bir diğer muthiş özelliği ise 20'den fazla efekt seçeneği bulunması,bir de uygulama içerisindeki yüz tanıma özelliği , otomatik düzeltme modu gibi özellikleri işinizi kolaylaştıracak özellikler arasında,eğlence kısmına gelirsek programda ek olarak fotoğraflara komik efektler ekleme özelliği de bulunmakta.


Uygulamayı Ücretsiz İndir!

After Focus Android:



Çektiğiniz fotoğrafları sanki profesyonal kamerayla çekmişsiniz gibi hissetiren bir uygulama after focus, fotoğrafın seçmiş olduğunuz bölümlerine odaklanma yaparak o kısmı daha net geriye kalan kısımları ise daha bulanık hale getirebilirsiniz ve böylece profesyonel  makinelerde yapılabilen bu olayları android cihazınızdan halledebilirsiniz.


Uygulamayı Ücretsiz İndir!


Picsart-Photo Studio Android:


Gerçekten harika bir program,ben şahsen kullanıyorum ve çok memnunum.Bu program sayesinde fotoğraflarınıza çeşitli efektler ekleyebilir,fotoğrafınızda ki gereksiz kısımları kesip atabilir ve fotoğrafınıza yazılar çeşitli yazabilirsiniz.


Uygulamayı Ücretsiz İndir!


QuickPic Android:


QuickPic programı sayesinde çektiğiniz fotoğraflarda kesme,döndürme işlemlerini yapabilirsiniz.Programın bir diğer önemli özelliği ise video izleyebilme olanağı,programı hep galeri programı olarak hem de video izletici olarak kullanabilirsiniz.


Uygulamayı Ücretsiz İndir

Panorama Android:

Android cihazınızda panoramik fotoğraflar çekebileceğiniz bir uygulama,program fotoğraflara farklı efektler uygulama imkanı sunuyor. Üstelik bu program sayesinde bir kareye sığmayacak fotoğrafları birden çok kare ile çekebilecek ve uygulama bu resimleri otamatik olarak birleştirecek.“Capture” tuşuna basıp fotoğraflarınızı çekiyorsunuz ve program fotoğraflarınızı birleştiriyor birleşimden sonra efekt sayfası geliyor ve istediğiniz efekti ekliyorsunuz. En son olarakta program da oluşturduğunuz fotoğrafı mail olarak atma ve facebook,twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşma şansınız var.

Uygulamayı Ücretsiz İndir


Instagram Android:


Programı anlatmaya bile gerek yok,heralde bu programı aramızda bilmeyen yoktur.Meşhur ios'un uygulaması instagram artık android'de!


Uygulamayı Ücretsiz İndir!

Cartoon Camera Android:


Gerçekten muhteşem bir program benim favorilerimden,çektiğiniz resme bir çok efekt verebilir,çektiğiniz resmi karakalemle çizilmiş veya karikatür çizilmiş gibi gösterebilirsiniz.Uygulamada ek olarak zoomlama ve flaşlama özelliğiyle birlikte resmi ters çevirme özellikleride var.


Uygulamayı Ücretsiz İndir!


Fx Camera Android:


Artık standart fotoğraflar çekmekten sıkıldınız mı? Cevabınız evetse bu uygulama tam size göre, FxCamera sayesinde fotoğraflarınıza ek olarak farklı efektler ile sıradışı eklemeler ile çekebilirsiniz. Balık gözü , Polaroid ,Simetrik gibi bir çok efektten  birini uygulayarak çekeceğiniz fotoğraf çekebilirsiniz. 


Uygulamayı Ücretsiz İndir!

Android Fotoğraf Uygulamaları

6 yorum:

  1. Instagram'dan başka fotoğraf uygulamaları bilmiyordum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. @Suat Safa Kaya
    Rica ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Photoshop'a gerek yok sadece android ile halledilebilir herşey :D

    YanıtlaSil
  4. @Alican Kaya
    Bazı şeyleri artık androidden yapmak bilgisayardan yapmaktan çok daha basit :D

    YanıtlaSil
  5. işte bunu seviyorum. Bana Göre Androidler Yaşamı Kolaylaştırıyor.

    YanıtlaSil
  6. @Volkan Kuru
    Daha ne marifetleri var androidin bunlar sadece boy gösterisi :D

    YanıtlaSil

-->