Color Effect Photo Editor Pro v1.5.4 Apk - Android Fotoğraf Düzenleme Programı


Color Effect Photo Editor Pro v1.5.4 Apk - Android Fotoğraf Düzenleme Programı
Color Effect Photo Editor Pro Android


Bu yazımda sizlere Color Effect Photo Editor Pro Apk yani Color Effect Photo Editor Pro Android programı hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak ve programı ücretsiz olarak indirebilmeniz amacıyla bir adet link paylaşmak istiyorum. Programın Google Play'de ücretli olarak satılan pro versiyonuna, sitemiz sayesinde hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

Bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Color Effect Proto Editor Pro, çektiğiniz veya halihazırda bulduğunuz görüntülerin hemen hepsi editleme, çeşitli kontrast ayarları verme ve vurgulama yapma özellikleri sunmaktadır. Kontrast, parlaklık, sıcaklık ve çerçeve ayarları gibi pek çok farklı özelliği bünyesinde barındırmakta olan program, profesyonel bir fotoğraf editleme programından bekleyebileceğiniz birçok şeyi Android cihazınızda size sağlayabilmektedir.

Color Effect Photo Editor Pro v1.5.4 Apk  - Android Fotoğraf Düzenleme Programı

Saçlarınızın, herhangi bir nesnenin, hatta gözün bile rengini program sayesinde değiştirebilmektesiniz. Ayrıca sepya ve siyah-beyaz modu da, fotoğrafın esas renk sıcaklıkları gözönünde bulundurularak program tarafından otomatik olarak ayarlanmaktadır. Tüm bunları yapabilmek için ise dokunmatik ekranlı cihazınıza parmağınızı dokundurmak ve onu bir fırça gibi kullanmanız gerekmektedir.

Color Effect Photo Editor Pro v1.5.4 Apk  - Android Fotoğraf Düzenleme Programı>>> TIKLA İNDİR!

Color Effect Photo Editor Pro v1.5.4 Apk - Android Fotoğraf Düzenleme Programı

0 yorum:

-->