djay 2 v2.1 Apk - Android Dj Programı


djay 2 v2.1 Apk - Android Dj Programı
djay 2 Android


Bu yazımda sizlerle kaliteli bir Android Dj Programı olan djay 2 Apk programını paylaşacağım. Bir Android DJ düzenleyicisi olan program, telefonunuzda veya tablet bilgisayarınızda olan müzik dosyalarına erişebiliyor ve bunları hızlandırmak, ses eklemek, karıştırmak gibi farklı alternatifleri uygulamanızı sağlayabiliyor.

Programda canlı performans sergileyebileceğiniz gibi bu listeleri kaydederek, daha sonrasındaki eğlenceleriniz için de bir arşiv tutabiliyorsunuz. Ayrıca Djay 2 programı Spotify gibi popüler müzik programlarıyla da doğrudan entegrasyon sağlayabilecek kapasiteye sahip. Ve yine bluetooth cihazlarıyla da iletişim kurarak, bunları doğrudan kullanabilmekte.

djay 2 v2.1 Apk - Android Dj Programı

Programın en önemli artılarından birisi ise pek çok DJ programında karşılaşılan ses kaybı konusunda oldukça yetkin bir konumda bulunması. Ses kalitesini olduğu gibi muhafaza eden program, bu yönüyle takdirleri kazanıyor ve tıpkı bir DJ panelindeymişsiniz gibi, size müzik deneyiminizi daha da şenlendirme imkanı sunuyor.

EQ kontrolleri, ambiyans kontrolü ve yönetimi gibi özellikleriyle oldukça profesyonel bir görünüm sergileyen Djay 2, kullanım konusunda da oldukça pratik özelliklere sahip.

djay 2 v2.1 Apk - Android Dj Programı>>> TIKLA İNDİR!

djay 2 v2.1 Apk - Android Dj Programı

0 yorum:

-->