Goat Simulator v1.0.1 Apk Obb Android Türkçe


Goat Simulator v1.0.1 Apk Obb Android Türkçe
Goat Simulator Android Türkçe

Bu yazımda sizlere Goat Simulator apk kısaca Goat Simulator Android oyununu tanıtacağım. Bu güne kadar gerçekleştirilmiş en ilginç projelerden biri olarak karşımıza çıktı. Öyle ki simülasyon oyunları Goat Simulator Android oyunundan sonra popülerlik kazandı. Dağ simülasyonu bile yapıldı. Elbette bu olanlardan sonra Goat Simulator ilgimizi çekti. Oyun ücretli oldukça da pahalı. Verdiğim linkten ücretsiz apk indirebilirsiniz.

Goat Simulator Apk özellikleri:
  • Ücretsiz erişim.
  • Apk ve obb dosyası upload edildi.
  • 145 mb dosya boyutu.
  • Android 4.0.3 ve üzeri cihazlar.

Goat Simulator v1.0.1 Apk Obb Android Türkçe

Goat Simulator Android tanıtımı:
Bir keçisiniz ve inat etmek için yaratılmışsınız. Bir keçi gibi yaşayabileceğiniz bu ilginç oyunda dünya gerçekçi duruyor. Bir keçi neler yaparsa onları yapıyor ve günlük hayatı birbirine katıyorsunuz. Oyun bir simülasyon oyunu ve sadece belli bir hayatı görmek için yapılmış. Oyunda çevrene zarar vermen isteniyor. Bu şekilde puan kazanabiliyorsun. Yapımcının sürekli vurguladığı kısım ise oyunun alfa olması. Bu nedenle çok fazla hata olduğunu size vurguluyor. Ve sabırlı olmanızı istiyor. Denemeye değer.

NOT: EVET ARKADAŞLAR OYUNDA TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ DE VAR İNDİRİN GÖRECEKSİNİZ. HER NEYSE İNDİRME LİNKİ SAYFASINA GİRİNCE KARŞINIZA GPUNUZA GÖRE 4 TANE LİNK ÇIKACAK ADRENO, MALİ, TEGRA, POWER VR OLMAK ÜZERE, CİHAZINIZ BU 4 GPUDAN HANGİSİNDE BİLMİYORSANIZ STRESE GEREK YOK YORUM ATIN BEN SİZE SÖYLERİM ;)

Goat Simulator v1.0.1 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Goat Simulator v1.0.1 Apk Obb Android Türkçe

0 yorum:

-->