IXPERIA K5 Cep Telefonu Özellikleri İnceleme


IXPERIA K5 Cep Telefonu Özellikleri İnceleme
IXPERIA K5 Cep Telefonu İnceleme

Bu yazımda sizlere IXPERIA K5 Cep Telefonu Özelliklerini kısaca IXPERIA K5 Cep Telefonu tanıtımını yapacağız. Bu inanılmaz cihaza çok ucuza sahip olduğunuz gibi donanım özelliklerine de memnun kalacaksınız. Özellikle büyük ekranlı cihazları sevenlerin mutlaka incelemesi gereken bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

IXPERIA K5 Cep Telefonu Özellikleri İnceleme

IXPERIA K5 Cep Telefonu Özellikleri:
IXPERIA K5 Cep Telefonu 5.5 inç ekranıyla dev gibi bir telefon. Büyük ekranlı akıllı telefon almayı düşünenlerin mutlaka denenemsi gereken bu cihaz, çift hatlı oluşuyla da popüler diyebiliriz. Ülkemizde en çok tercih edilen cihazların çift hatlı olduğunu söylemekte fayda var. 

Cihazın bir diğer bahsedilmesi gereken özelliği analog televizyon yayını görüntüleme özelliği. Analog yayının çektiği her yerden internet olmasa bile televizyon izleyebiliyorsunuz. Bu tür cihazlardan pek kalmadı diyebiliriz. 

Cihazın kamerası çok kaliteli olmasa da sizleri memnun edebilir. Bu fiyata fotoğraf çekebilen bir telefon almak kolay değil. Cihazın diğer özellikleri ise şu şekilde; Radyo, Bluetooth, Wi-Fi, Mp3 ve Mp4 oynatabilme, oyunlar ve sosyal ağlar...

IXPERIA K5 Cep Telefonu İnceleme:

IXPERIA K5 Cep Telefonu Özellikleri İnceleme

4 yorum:

  1. her telefonu birbirinden ayıran fark teknık ozellıklerdır yanı asıl önemli olan işlemcisi varsa kullanılan ekran kartı, ram...vs dahili hafıza harıcı hafıza ekran kalıtesı ve cozunurlugu... bunlar dusukse eger telefon bence 50 tl etmez cunku artık donanımı dusuk cıhazlar hıc calısmıyor desem yerıdır..

    YanıtlaSil
  2. Bu telefondan bir cacık olmaz kamera çözünürlügü belli değil işlemcisi ram belli degil tek belli olan 5,5 inç diye yazmakla olmaz bu telefon 50 tl etmez altınsa gercek değil milleti kandirmayın

    YanıtlaSil
  3. Bu millete böyle uyanıklar gerekiyor. Aptallar olmasa akılılar nasıl geçinecek.?

    YanıtlaSil

-->