Back to Bed v1.0.2 APK Obb Android


Back to Bed v1.0.2 APK Obb Android
Back to Bed APK Obb

Bu yazımda sizlere Back to Bed Apk'yi diğer adıyla Back to Bed Android oyununu tanıtacağım. Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan Back to Bed Android oyunu bir çok ödül aldı. Bunu belirtmek gerekiyor. Oyunun kalitesi gerçekten yüksek. Sizi zorlayacak kapasitede olan oyun Google Play Store'da 8,73 TL fiyatıyla listeleniyor. Verdiğim linkten şimdi ücretsiz indirin ve rüyalar alemine giriş yapın.

Back to Bed APK özellikleri:
  • Ücretsiz full erişim sağlar.
  • Apk ve obb dosyasıdır. İkisi de gerekli.
  • 118 Mb dosya boyutu vardır.
  • Android 2.3 ve üzeri sürümlerde çalışır.
  • Çok yeni bir oyundur.

Back to Bed v1.0.2 APK Obb Android

Back to Bed Android tanıtımı:
Bulmaca oyunları kategorisinde yayınlanan Back to Bed Android oyunu görsel efektleriyle dikkat çekiyor. Oyunda karakteriniz rüyalar aleminde tehlikede. Değişik yapılar üzerinde ölüm tehlikesi yaşayan karakteri siz kurtaracaksınız. Onu yatağına ulaştırmaya çalışacaksınız. Bunu yapmak için gerekirse yolunu değiştirmesi için önüne engel koyacaksınız. Gerekirse yolunda yürümesi için engelleri kaldıracaksınız. Değişik yapılar ve zevkli oynanışıyla Back to Bed sizlerle. Ücretsiz indirin.

Back to Bed v1.0.2 APK Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Back to Bed v1.0.2 APK Obb Android

2 yorum:

  1. Teşekkürler , nasıl kuracağız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğim linkten oyunu indirin, winrar ile çıkartın. Apk uzantılı dosyayı telefonu atın, diğer dosyayı da android/obb dizinine atın. Apkyi kurun bu kadar.

      Sil

-->