Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod Apk (Güncellendi)


Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod Apk (Güncellendi)
Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod


Bu yazımda sizlere Star Wars Rebels: Recon Mod Apk yani Star Wars Rebels: Recon Hileli Apk oyunu hakkında bazı bilgiler sunmak ve oyunu ücretsiz olarak indirebilmeniz amacıyla bir adet link paylaşımı yapmak istiyorum. 1970'lerden bu yana pek çok filmi çekilen ve sinemada milyonlarca insan tarafından izlenme imkanı bulan bir bilim kurgu yapımı olan Star Wars, bu sefer karşımıza bir Android oyununa entegre edilmiş halde çıkıyor.

İmparatorluğa karşı isyanda olanları yönlendirmek üzere görevlendirdiğiniz bu oyunda, Star Wars karakterlerini canlandırıyor, onlara komut veriyor ve yerine göre savaşa katılarak oyuncuların kaderini belirliyorsunuz. Işın kılıcı, uzay gemisi gibi filmlerde de görülmekte olan pek çok farklı araç da oyunda yerini almış durumda ve kullanıma hazır bir şekilde sizi, ekibinizi beklemekte.

Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod Apk

Oyunun hile modunun açık bir şekilde gelmesi ise size bazı avantajlar sunmakta. Bunlardan en önemli ikisi olarak ise sınırsız para ve bölümleri, kilitleri açmak için başarı kazanmak zorunda olmamanız gösterilebilir.

Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod Apk>>> TIKLA İNDİR!

Star Wars Rebels: Recon Hileli Mod Apk (Güncellendi)

0 yorum:

-->